Hunden trækker i snoren

Din hund trækker i snoren.

Hvad kan du gøre?

Der findes flere metoder til at afhjælpe dette problem. Sørg først for at din hund har tisset og besørget, før du går i gang med træningen.

Hav altid mange og gode godbidder med. Du begynder at gå, hunden trækker i snoren, du stopper op og venter, idet din hund vender hovedet mod dig roser du og giver godbid. Rosen kan erstattes med en clicker. Det kræver dog at hunden har lært hvad en clicklyd betyder. I går videre og hunden trækker igen, du stopper op, venter, hunden kigger på dig og samme procedure som ovenfor. Nu øges sværhedsgraden, hunden skal nu tage et skridt i din retning før du roser og giver godbid. Dette gentages ca. 10 gange. Igen øges sværhedsgraden. Dette kaldes trinvis indlæring eller shaping. Det er her clicktræning er en meget effektiv metode til at lære din hund ikke at trække i snoren.

På mit clicktræningskursus kan du få meget mere inspiration og hjælp til at starte de forskellige øvelser op. Udover det lærer du at bruge clickeren korrekt.

På nedenstående link kan du se mere om mit clicktræningskursus, jeg afholder d. 12. og 13. november.

Aktuel kursusoversigt hunde

Se også under punkterne: Hunden hopper op og Hunden kommer ikke, når du kalder og Sjove og mentalt stimulerende øvelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.